HOTEL SAFIR, Sežana
  1. Home
  2. Hotel
  3. Hotel Safir

Hotel Safir

Prijava
Odjava

Hotel Safir Hotel je kot nalašč za vas

Hotel Safir vam ponuja najbolj udobno in prijetno bivanje.

Sobe 

Hotel Safir je hotel s 4* v Sežani,  odprt  celo leto. Nahaja se na odlični lokaciji, blizu italijanske meje in blizu avtoceste. Ima 44 udobnih, svetlih in prostornih sob v dveh nadstropjih, 6 suit in 1 superior suito.

Uživate lahko v prijetni in udobni namestitvi v mirnem okolju. Sobe so opremljene z vrhunskimi ležišči, vzglavniki in posteljnino, kar vam omogoča kakovosten spanec. Ob vstopu v hotel vas pozdravi  ozračje prijetne elegance.  Naše osebje bo poskrbelo , da bo vaše bivanje prijetno in udobno. Recepcija in bar sta odprta 24 ur.

Celoten hotel je pokrit z brezžičnim sistemom, ki omogoča povezavo z internetom s prenosnimi računalniki ali pametnimi telefoni kjerkoli v stavbi, v svoji sobi, pri recepciji  ali v zajtrkovalnici.

Restavracija

Kulinarično razvajanje v restavraciji carat:

V našem hotelu imamo tudi restavracijo CARAT, ki je namenjena tako hotelskim kot zunanjim gostom.  Zjutraj vas bo prevzel nepogrešljivi vonj kave, sveže pečenih rogljičev in dobrega zajtrka.

V času kosila vas v prijetnem ambientu restavracije pričaka med 11. in 15. uro dnevni okusno pripravljen meni  ali jedi po naročilu, med 18. in 22. uro si lahko privoščite večerjo in se prepuščate kulinaričnim užitkom naše raznolike kuhinje. V ponudbi imamo jedi tradicionalne slovenske, balkanske, mediteranske in mednarodne kuhinje

Želje bodo potešili tudi največji gurmani, ljubitelji mesa kot tudi ljubitelji morske hrane. Pustite se razvajati našemu prijaznemu osebju z okusnimi jedmi in izbranimi vini okoliških  in makedonskih vinarjev. 

Odpiralni čas:

Zajtrk 7:00-10:00
Kosilo 12:00-14:00
Večerja 19:00-22:00

Special offers Najboljše promocije

glej na zemljevidu
Ta spletna stran uporablja PIŠKOTKE

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani soglašate s piškotki.

OK, zapri